...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

4 Aralık 2009 Cuma

"Gizemli Tavşan" 2.bölüm - 6 sayfa






7 yorum:

  1. İkinci yorumum ilk yorumumdan çok daha güzel olacak, çünkü bu bölüm MUHTEŞEMMM olmuş! Heyecanın dorukta olduğu süper bir bölüm okudum. Ama heyecanlı bir yerde bitmesine de üzüldüm, çünkü nasıl sabredeceğim ben üçüncü bölüme kadar! :) :) :) Çocukların yalanı ortaya çıktı ve Barış da ne yapacağını şaşırdı. Şimdi ne olacak? Daha da önemlisi Yavuz Tavşan'ı gördü. Bundan sonra ne olacak? İlk bölümünden beri heyecanla takip ettiğim "Gizemli Tavşan"ın üçüncü bölümünü bir an önce bloguna koy, Mert!
    Harikasın!

    YanıtlaSil
  2. Süper bir çizgi roman! Üçüncü bölümü merakla bekliyoruz! :)

    YanıtlaSil
  3. Mert'ciğim
    Merakla çizgi romanının devamını bekliyoruz,eline sağlık çok güzel olmuş fakat sakın bu arada derslerini ihmal etme, başarılar...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Mert

    Yazıların ve çizimlerin çok güzel ve hergeçen gün çok daha güzel şeyler yapacağını düşünüyorum.O yüzden hiç bırakma yazmaya, çizmeye ve bizleri bilgilendirmeye devam et olur mu:))

    YanıtlaSil
  5. Ben ve arkadaşlarım bayıldık... Üçüncü bölümü heyecanla bekliyoruz sayın "sanatçı." :) :) :) Bu arada Tavşan'a ne olacağını da çok merak ettik buradan. :) :) :)

    YanıtlaSil
  6. Çokkk güzel olmuş.İleride başarılı olacağını düşünüyorum..
    2.Bölüm "Muhteşem" olmuş.
    Ellerine Sağlık.. (:

    YanıtlaSil
  7. Mertcim hobi olarak başladığın dergi yapma faaliyetini önceleri senin başını okşayarak geçiştiriyordum.Anladım ki sen bu işe büyük bir aşkla hiç yılmadan asılıyorsun.Bir defa seni bu tutarlılığından dolayı tebrik ederim.Konudan konuya geçişlerin çok güzel.Bunu seni yıllarca takip ettiğğim için anlıyorum.ANNEANNEN...

    YanıtlaSil