...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

20 Mart 2010 Cumartesi

"Gizemli Tavşan" 7.bölüm tanıtım yazısı

Altıncı bölümün sonunda olanlar herkesi ortak bir düşüncede buluşturuyor: Şimdiye dek yapılmış en heyecanlı bölüm sonu! Sürprizlerle dolu yedinci bölümde Tavşan hakkında tüm gerçekleri ve Madrika-Suzan ilişkisini öğrenen çocuklar şok oluyor. Alev'in duydukları sonucunda düşmana karşı açacağı cephe ise intikam oyununa karışmasına neden oluyor.

TAVŞAN'IN SIRRI AÇIĞA ÇIKIYOR!

Tavşan'ın yıllar önce kapattığı defter yeniden açılmış, geçmişin sesi konuşmaya başlamıştır. Çocuklar, gece gelen davetsiz misafirden duyacaklarıyla iyice afallarlar. Tavşan hakkında aslında hiçbir şey bilmediklerini öğrenen Mert ilk başta ona güvenmekle hata ettiğini düşünse de, sonradan ona hak verir. Suzan ve Madrika yakınlaşmasının ardındaki gerçeği öğrenen çocuklar bir kez daha şok olurlar. Alev'in, duydukları sonucunda alacağı hatalı bir karar kötü günlerin başlangıcı olacak, karıştığı intikam oyunu başına dert açacaktır.

Derslerinin yanında yaptığı sürükleyici çizgi roman dizisini blogunda merakla beklediğiniz Mert, sizler için yoğun emekler vererek yedinci bölümünü hazırlıyor. Sürprizlerle dolu heyecanlı bölümümüz için gözünü bizden ayırmayın!

0 yorum: