...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

8 Mayıs 2010 Cumartesi

"Gizemli Tavşan" 8.bölüm tanıtım yazısı

Gizemli Tavşan'ın yazar ve çizer koltuğunda oturan Mert'in "Yeni Milat" olarak nitelendirdiği sekizinci bölümünde patlayacak olan en büyük bomba Alev'in Arda-Suzan çiftine şantaj yapıyor olması! Bu bölümde teknik açıdan
yenilikler de bizi bekliyor.

ALEV ŞANTAJ YAPIYOR!

Tıpkı Sevda gibi Madrika tarafından tavşana çevirilen Nurcan'ın da evde yaşamaya başlamasıyla çocuklar için daha zorlu günler başlamıştır. Şimdi saklamaları gerektikleri kişi sayısı ikiye çıkmıştır. Öte yandan Tuncay-Suzan çifti yeni evlerine alışmıştır. Suzan, kocasından boşanmaya hazır olsa bile Madrika'nın halletmesi gereken pek çok sorununun olduğunun farkındadır. Bunlara bir an önce çözüm bularak zor yaşantısından kurtulmak istemektedir. Bunun için sevgilisiyle birlikte kuracağı tehlikeli bir tuzakla Alev'in karşısına çıkar. Genç kız tüm bu sorunları yetmiyormuş gibi alevlenen aşk ateşinde yanmaktadır. İpek, Alev'in Barış'a olan ilgisini fark ettiğinden beri kıza nispet yaparak ona acı vermekten zevk alan Nazlı'ya karşı önlem almaları gerektiğinden emin olur. İki kız arasında bu çekişme yaşanırken Barış'ın hiçbir şeyden haberi yoktur. Suzan'ın kurduğu tuzakla Alev'i tehdit etmesi üzerine genç kız elindeki kozu kullanır. Gizli aşıklara hazırlayacağı tuzakla Suzan'ın yaptıkları etkisini kaybedecek, Arda-Suzan çifti kendilerini bir anda yangının ortasında bulacaktır.

Gerek teknik yenilenmesiyle, gerekse okurları şaşırtacak sürpriz gelişmeleriyle uzun süre konuşulacak olan sekizinci bölüm kısa süre sonra adresimizde!

0 yorum: