...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

24 Ekim 2012 Çarşamba

MG çizgi romanında şok eden olaylar - Top 5!

Şimdilerde "Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam"la karikatürün trajikomikliğinde gezinen Mert'in Gezegeni, geçmişte yayımladığı pek çok çizgi romanında takipçilerini şok eden gelişmelere sahne oldu. İşte "Gizemli Tavşan" ve "Kaptan Briand, Lapaci ve Sipaci"dan okuru en çok şaşırtan olaylar seçkisi!

5 - Gizemli Tavşan'ın sekizinci bölüm finalinde, lise son sınıf öğrencisi olan Alev boyunu aşan bir işe girişip Suzan'ın yaptığı şantaja şantajla karşılık vermişti. Alev, bu olay yüzünden mini bir kaza atlatmıştı. Bu şok, listemize beş numaradan giriş yapıyor.


4 - Lapaci'nin Sipaci'yi beklerken hayata sitem ettiği kareler, belki okurda şok etkisi yaratmadı ama en sevilen sahnelerden biri olarak yeni çizgi romana güzel bir açılış yapmış oldu.


3- Madrika'nın Nurcan'ı zorla öptüğü ve bunun apartmandakilerin de gördüğü sahne, her şeyin kırılma noktası olarak listemize üçüncü sıradan giriş yapıyor. Madrika'nın bir sonraki sahnede durumu toparlamak için kıvırmaları ise, çizgi roman tarihinin en profesyonel yalan söylemesi olarak kayıtlara geçti.


2- Cingöz'ün tekneyi basarak denizcilerimizi ele geçirdiği sahnede, okurların yanı sıra kahramanlar da büyük bir şok içindeydi!

  

1 -  Hayatında denize hiç girmemiş olan Sipaci'nin iki yüz metrelik derinliğe daldığı sahnede, herkes nefesini tutmuş bundan sonra ne olacağını bekliyordu. Cingöz'ün dev robotu Sipaci'nin karşısına çıkınca tecrübesiz denizci ne yapacağını şaşırdı.


1 yorum: