...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

23 Ocak 2013 Çarşamba

Repliklerimden seçmeler! - No:1#

Son bir haftada yazdıklarımdan en çok bunlar beğenilmiş. Tabii her "miş"e de inanmamak gerekir, nasıl ki her ak sakallıyı dedeniz...

"Son sınıfın ilk döneminin son sınavları, YGS başvurusu, yıllık yazımları ve gecikmiş bir sonbahar hastalığı hep aynı haftaya denk gelebilir mi? Benim hayatımı yaşıyorsanız gelir."(Rastlantı! yazımdan)

"Bu tip işlerde sonuç iyi olabiliyor ama önceki aşamalar emin olun fazlasıyla sırt yorucu, kambur çıkarıcı ve radyasyon içerikli." (Kendime Mesai yazımdan)

"Happy birhday! Ne için? Kim için? Biraz kendim için. Biraz bugün doğum günü olanlar için. Biraz canım istediği için. Biraz yazdığım uzun yazıyı yayımlamadığım için. Biraz hayallerim için. Biraz çizgi romanlarım için. Biraz da hepimiz için. İlla doğum günümüz olmasına gerek yok. Yaşadığımız her anı dolu dolu, sevdiklerimizle beraber yaşayalım. Onun için." (Kim İçin? yazımdan)

"Dekorasyonuna zaten başından beri hayran olduğum, lezzetlerine bir türlü doyamadığım kafe/restoran Soho Green's umarım bir süre sonra çizgisini bozmaz diye girecektim yazıya ki, son haftalarda garsonların müşteriyi rahat bırakmama huyu edindiklerini aklıma getirip cümlemin gidişatını değiştirdim." (Bir Takım Güzel Mekanlar yazımdan)
Ne çok yazı yazmışım bir haftada? Gözlerim kapanmakta şimdi. Uyku bedenimi esir almadan, ben yatağımı esir alayım. İyi geceler!

Not düşümü: Bir hafta sonraki "Repliklerimden seçmeler! - No:2#"de görmeniz muhtemel olan cümle de belli oldu: "Gözlerim kapanmakta şimdi. Uyku bedenimi esir almadan, ben yatağımı esir alayım. İyi geceler!"

2 yorum:

  1. çok üreticisin
    yeni şeyler düşünüyosun çok iyi

    YanıtlaSil
  2. sanada iyi geceler merttt yine yorucu bir yazı günü oldu herhalkde senin için

    YanıtlaSil