...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

9 Mart 2013 Cumartesi

Kısa ve uzun bazı şeyler#

- Bir kişi eğer sizi de tanıyorsa neden sadece yanımdakinize selam verir anlamam. Anlamlandırmaya da gerek yok aslında, belli ki böyle tiplerin pek de kaliteli bir kişiliği yok.
- Bugün bir kez daha deneyimledim ki sokakta yürümek, ip cambazlığı yapmaktan daha zor.
- Koyu sarıya boyalı saçlarının altından saçlarının kendi siyah rengi çıkıveren bayanların sayısında feci bir artış mı var ne? Ama hepsi birbirine benziyor, ben ayırt edemiyorum.
- Sorulan en basit bir soruya bile cevap vermeme ukalalığı hastalık mıdır? Yoksa böyle davrananlar bunu marifet mi sanmaktadır? Böyle davranışlar neden çığ gibi büyümektedir? Önüne geçebilen yok mudur?
- Koca kışı güneşli geçirmişken Mart'ın ortasında bu seneki ilk ve muhtemelen son karıyla buluşan şehrimiz, coğrafya kitaplarında neden hâlâ "Karadeniz İklimi: Her mevsim yağışlı" olarak geçmektedir? Burası artık yaz ve kış olmak üzere iki mevsime indirgendi, doğa gerçekten değişiyor; bizse yıllardan beri bu duruma seyirci kalıyoruz.
- Bundan iki hafta önce Gülşen'in yeni albümünü yazdığım yazıya ilişkin düşüncelerimde hiçbir değişiklik olmadığına göre, albüm gerçekten çok ama çok iyi. Zaten son iki haftadır zirvelerde.
-  İki hafta sonra "yarın" YGS'ye girecekken, neden hâlâ kendimi yazmaktan alıkoyamıyorum?

Bu hafta MG'de çok satan ilk 3:

Yatcam kalkcam dinlicem! 
Köşe yazarları ve yazım yanlışları
No.1:nüportrelerdearananmutluluk#

Not düşümü: Gülşen'in albümüyle ilgili yazımdan sonra şarkılardaki vokallerin kimler olduğuna yönelik sorular geldi, bu amaçla bloguma girenler cevap alamadılar. Ben de onlar için buldum, işte vokaller: Gülşen (evet o da), Atınç Tombak, Eda Ressureccion, Ercüment Vural. Başka sorularınız varsa, eğer bulabilirsem seve seve yardımcı olurum. Yorum kutusuna her türlü sorunuzu yazabilirsiniz.
Not düşümü 2: İnternetteki tek hesabım blogumdur. Onun dışında facebook veya twitter adresim yoktur.


Çizgi romanlar, siirler, gezi yazıları, ev-dekorasyon dosyaları, köse yazıları: Mert'in Gezegeni.

Ve bu gezegeni sevenler için, çok yakında bomba bir sürpriz patlayacak!
Takip etmeyi ihmal etmeyin! :)

2 yorum: