...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

14 Şubat 2010 Pazar

"Gizemli Tavşan" 6.bölüm tanıtım yazısı

Gelecek bölümlerini merakla beklediğiniz "Gizemli Tavşan"ın altıncı bölümünde Alev'in öfke patlamasıyla neye uğradığını şaşıran Tavşan Mert'in itirazlarına rağmen evi terk ediyor. Öte yandan Madrika'nın evindeki akşam yemeğinin sonunda çocukları büyük bir sürpriz bekliyor.

TAVŞAN EVDEN GİDİYOR,

MAHLUKİ HERKESİ GERİYOR!

Alev'in onu evden kovmasına, gitmezse kimsenin görmesini umursamadan kendi elleriyle kapının önüne koyacak olmasına iyice şaşıran Tavşan, tüm bunların altında Madrika'nın olduğundan artık emindir. Evde kimsenin olmadığı sırada ablası ve Tavşan arasında kalan Mert ne yapacağını şaşırır. Ancak ne ablasını sözünden döndürebilir ne de Tavşan'ı gitme kararından vazgeçirebilir. Alev'in söylediklerini yıl sonunda gireceği sınav stresi ve Madrika'nın sözlerinin etkisinde kalması olarak nitelendiren Tavşan'ın gururu çok kırılmıştır. Alev ona bir kez daha yarın onu evinde görmek istemediğini söyleyince Tavşan kesin bir karar vermesi gerektiğini anlar. Ertesi akşam Madrika'nın evindeki akşam yemeği ise, hem onunla hem de misafirleriyle tanışmak için harika bir fırsattır. Yemek sırasında Mahluki Hanım'ın soracağı bir soru başta Suzan Hanım olmak üzere masadaki herkesin kanını dondurur. Ama asıl büyük sürpriz gecenin sonunda çocukları beklemektedir. Tavşan'la ilgisi olan geçmişten bir isim kafaları karıştıracak, asıl olayların bundan sonra başlayacağının haberini verecektir.

Mert, istekleriniz üzerine çizgi romanını tümüyle baloncuklarla yaptığı ilk bölüm olan altıncı bölümü sizler için titizlikle yazdı, çizdi ve boyadı. Sürprizlerle dolu yeni bölümümüz için sitemizden ayrılmayın!

0 yorum: