...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

1 Şubat 2011 Salı

Kaptan Briand, Lapaci ve Sipaci - 2. Bölüm












Gizemli Tavşan'ın ilk 4 bölümü toplam 22 sayfayken, Kaptan Briand, Lapaci ve Sipaci'nin ilk 2 bölümü toplam 22 sayfa... Yorumlarınıza, Gizemli Tavşan'ı mı yoksa Kaptan Briand, Lapaci ve Sipaci'yi mi daha çok beğendiğinizi de eklerseniz çok sevinirim.

6 yorum:

  1. Bozuk/durmuş (söylenceye göre her ikisi de doğru) bir saat bile günde iki defa doğruyu gösterir misali, 11 sayfalık bir Kaptan Briand, Lapaci ve Sipaci çizgi romanı da Cingöz'ün mekanik olan sol gözünü bir bölümde bir defa sağda gösterebilir... Yazarınız... :)

    YanıtlaSil
  2. Deniz altındaki görüntüler çok güzel olmuş!

    YanıtlaSil
  3. 2.bölümünü de okudum çok güzel, sürükleyiciliği devam ediyor bakalım 3. bölümde neler olacak merakla bekliyorum, seni her seferinde kutlamam gerek harika her şeyi ince ince düşünmüşsün, devamını beklerken sana başarılar diliyorum ve o güzel gözlerinden öpüyorum.

    Hatice ERİŞTİ

    YanıtlaSil
  4. Mertciğim, Kaptan Briand, Lapaci ve Sipaci'nin 2.bölümünü de okudum çok güzel, sürükleyiciliği devam ediyor bakalım 3. bölümde neler olacak merakla bekliyorum, seni her seferinde kutlamam gerek harika her şeyi ince ince düşünmüşsün, devamını beklerken sana başarılar diliyorum ve o güzel gözlerinden öpüyorum.

    Hatice ERİŞTİ

    YanıtlaSil
  5. Bu bölüm de çok güzel olmuş, devamını heyecanla bekleyeceğim. Gizemli Tavşanımı yoksa Kaptan Briand, Lapaci ve Sipacıyımı daha çok beğendiğimizi sormuşsun. Her iki çizgi romanında bence çok güzel. Ama bu senden başka karakterler, başka konular,başka çizgi romanlar beklemediğimiz anlamına gelmez

    YanıtlaSil
  6. ikinci serini okumaya yeni başladım ikinci bölümün de çok güzel olmuş üçüncü bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil