...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

24 Ekim 2011 Pazartesi

Son günlerin şarkı klipleri

Murat Boz - Geri Dönüş Olsa: Şarkı ne kadar güzelse klip de o kadar kötü. Yaratıcılıkla güzel bir klip ortaya çıkabilirdi. Sıradan bir "slow" klip olmuş...

Bengü - Saat 03.00: Hani yaratıcı, bir hikâye anlatan klipler diye bahsettiğim klipler var ya, işte o tarz sayıları az olan muhteşem kliplerin en son örneği! Bu süper şarkı ancak böyle süper bir kliple dengelenebilirdi. Gerçekten yaratıcı. Bu "bir hikâye anlatan" kliplerin bundan önceki örneğinin de Gülşen'in "Sözde Ayrılık"ı olduğunu yazmıştım... Bu arada bu yazın en iyi, sözleri ve müzikleri en dolu dolu olan albümünün Bengü'nün "Dört Dörtlük"ü olduğu sözümü de hatırlatmak istiyorum.

Selim Gülgören - Cennet: Kadın şarkıcıların erkek dansçılarla, erkek şarkıcıların kadın dansçılarla kamera karşısına geçip dans ettiği "boş" klipleri hiç sevmediğimi daha önce söylemiştim. Ne yazık ki bu klip benden geçmeyi başaramadı.

Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer: Üstte bahsettiğim şey, burada da geçerli... Ayrıca ortaya çıkan ürün bir klipten çok defileye benzemiş bence. Ama erkek dansçıların Hadise'ye tempo tutar gibi yaptıkları kısım, şimdi haklarını yemeyeyim, gerçekten hoşuma gitti.

Sıla - Boş Yere: Farklı çekimiyle güzel bir "yaz sonu" klibi olmuş.

0 yorum: