...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

5 Nisan 2012 Perşembe

Demet & Hande

Vaaav!
Hande Yener ve Demet Akalın’lı “Morhipo” reklamı bana “Vaaav!” dedirtti!
“Yaratıcı reklamlar” başlığı altında yazmayı düşündüğüm yazımdan önce izlediğim bu reklam, o kategorideki reklamlar kadar sıfatına layık olmasa da, ayrı bir başlık altında kesinlikle son derece yaratıcı ve şık.
Geçmişte ağır söz düelloları yaşayan, hatta mahkemelik olan, bir ara barışıp her yere röportaj vermeye “kız kardeş” olarak giden (o dönemde Demet Akalın-Önder Bekensir düğününde gelinin en samimisi Hande Yener’di), ama sonra tekrar araları açılan ikiliyi bu reklam filminde birlikte rol almaya ikna eden yapımcılar bunda çok zorlandılar mı, yoksa aslında ikilinin arasında medyaya yansıdığı derecede bir sürtüşme yok mu bilgi alanımızın dışında, ama ortaya çıkan posayı sevdim ben.
Bir Demet Hande’yi düşürüyor ayakkabılara doğru koştukları yolda, bir Hande Demet’i!

Bu arada kamera da güzel kareler, çarpıcı sahneler yakalıyor. Zaten bence en çok da bu "göz dolduruş" açısından şık olmuş reklam.
Senaryoyu görünce, "
O benim kafama daha çok vuruyor!” ya da, “İlk o benim ayağıma çelme takıyor, bu benim marka adımı sarsar!” tarzında bir konuşma geçti mi taraflarla reklam filmini çekenler arasında anlaşmadan önce bilinmez, ama reklam kesinlikle muhteşem olmuş.
Alışveriş sitesi “Morhipo” da hem televizyonlarda uzun bir süre dönecek gibi görünen bu reklamla, hem de benim gibi reklama yorum yapan daha binlerce kişi sayesinde istediği “konuşulma” başarısını daha ilk günden yakalamış gibi görünüyor.


Not düşümü: Bu fikrin reklam panolarında, billboardlarda da çok şık duracağı düşüncesindeyim.

6 yorum:

  1. reklamı bende çok beğendim ama senin yazında "çok şık ve yaratıcı ve güzel"olmuş.. :) sahiden de o firma bu reklam ve bisürü yazılacak olan yazıyla düşündüğündn yii rklm yapacak belkide!! :) yazılara devam! takipçinizzz:D

    YanıtlaSil
  2. yazına bayıldım! :)5 Nisan 2012 17:30

    Yine medyayla ilgili güzel bir yazını okuduk mert... teşekkürler...

    bu arada çizgi romanların ve şiirlerin de çok iyi...

    YanıtlaSil
  3. yazına bayıldım!5 Nisan 2012 17:32

    ve bir de ""Senaryoyu görünce, "O benim kafama daha çok vuruyor!” ya da, “İlk o benim ayağıma çelme takıyor, bu benim marka adımı sarsar!” tarzında bir konuşma geçti mi taraflarla reklam filmini çekenler arasında anlaşmadan önce bilinmez, ama reklam kesinlikle muhteşem olmuş."" ve ""ikiliyi bu reklam filminde birlikte rol almaya ikna eden yapımcılar bunda çok zorlandılar mı, yoksa aslında ikilinin arasında medyaya yansıdığı derecede bir sürtüşme yok mu bilgi alanımızın dışında"" kısımlarını çok sevdim ben:DD güzel cümlelerle ve kaliteli yazıyorsun..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. Siz böyle güzel yorumlar yaptıkça benim de her gün yeni bir yazı yazıp başınızı daha çok ağrıtasım geliyor. :)

    YanıtlaSil
  5. bu reklam filmi gerçekten çok güzel oldu mert yazıların süper :)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil