...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

7 Ağustos 2012 Salı

Çizim işi, deli işi!



Bugünden beri çizim yapıyorum.
Sabahtan beri, deli gibi. E bu iş biraz da deli işi.
Sırtım kamburlaştı, gözlerim pörtledi, kaslarım kasıldı, boynum tutuldu ama olsun!
"Ne çizimi bu Mert?" diye sorduğunuzu duyar gibiyim. "Çizgi roman falan mı geliyor yine?"
Yok efendim, yok! Daha hayırlı bir iş!
Hadi bakalım, bana kolay, size merak gelsin!
Görüşmek üzere!

Bu arada (Ana yazıdan uzun not): Çizgi romanlarımı gören neredeyse herkes çizimleri bilgisayarda yaptığımı sanıyor, ama hayır, çizimleri elimle yapıyorum. Zannediyorum ki mürekkepli kalemden ötürü (ya da çizimlerin güzelliğinden midir nedir!) bu hisse kapılıyorlar. Şimdiye dek hangi çizimimde olursa olsun bilgisayardan kullanmadım, her şeyi elimle çizdim. Blogumu bugünlerde keşfettiyseniz ve "Bu çocuğun çizgi romanı da mı varmış?" diyorsanız, buyurun yan taraftaki kutucuklara: Denizde geçen Zagor tadında bir macera istiyorsanız Kaptan Briand, Lapaci ve Sipaci ya da şehirde geçen ve haftalık pembe dizilerimizin biraz daha kararmış hâlini istiyorsanız Gizemli Tavşan önerilir... Tıklayınız efendim!

Korku ütopyası: "En şikayetçi blogger" seçilmeme ramak kaldı, çok tırsıyorum! :)

4 yorum:

  1. allah allah merak ettim şimdi ne acaba?

    YanıtlaSil
  2. BENCE MERT'İN YAZILARINDA İNCE İNCE KOMEDİ DE VAR. EN KOMİK BLOGGER SEÇİLMELİSİN AMA EN GÜNCEL DE SEÇİLMELİSİN VE EN KALİTELİ VE EN YETENEKLİ VE... VE... VE..!

    YanıtlaSil
  3. İltifatlarınız için çok teşekkür ederim, doğru bir tespit de yapmışsınız: "Komedi-günlük" tarzında bir blog açma fikri beni cezbetmiyor değil. Bu alandaki "blogger"ların çoğu kadın ve sadece eski sevgililerine küfrettikleri sığ-kendini tekrar eden yazılar yazıyorlar, sonra da bir sürü insanı yaptıkları yorumlarla hakaretlerine ortaklığa davet ediyorlar. Bence bu iş böyle yapılmamalı. Eğer Mert'in Gezegeni'nde bunca yılı, bunca emeği geride bırakmış olmasaydım komedi tadında ama yapılanlardan çok farklı bir blog açarak yazılarımı orada paylaşabilirdim. Aklımda değişik projeler yok değil. Ne yazık ki bu blogumu geride bırakamayacak kadar çok seviyorum; adeta hayatım oldu bu Gezegen benim. Ben bu Gezegen'de yaşıyorum. Yazdığım yazılarda da, açamadığım "komedi-günlük" blogumdaki fikirlerimi az da olsa doyuruyorum, ama bu tatmin edici olmuyor tabii. Bakalım, bu alana kaymamı isteyenler de var. Zaman ne gösterir hiç belli olmaz. Bildiğim tek şey Mert'in Gezegeni'ni bırakmanın benim için çok zor olacağı. Sevgilerimle. :)

    YanıtlaSil
  4. bloguma bir göz at mert, mimlendin :)

    YanıtlaSil