...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

18 Kasım 2012 Pazar

Nezle parti çocuğu!

21 Kasım için hazırlıklar başlasın! Bloggerınızın on sekiz yaşına girmekte olduğu şu günlerde, her doğum gününden önce olduğu gibi içinde bir heyecan dalgası, duygu kabarması (ve buna benzer çeşitli ad tamlamaları)... En tehlikeli Eylül-Ekim-Kasım zaman dilimini çevresindeki herkes fırt fırt burnunu çekerken kazasız belasız hastalıksız geçiren ben, doğum günü kutlamamın olduğu şu gün boğazımda ağrı ve burnumda hafif bir tıkanıklıkla geçirmek zorunda kalıyorum, artık kaderin cilvesi-tesadüfün bir işi mi dersiniz, başka bir açıklama mı getirirsiniz orasını bilmem. Ama sınav haftalarında başıma gelmediği için sevinmeliyim sanırım. Hem sonuçta bu durum kremalı yaş pastamdan yememe, enfes ev pizamdan tatmama ve diğer renkli/şekerli/börekli alternatiflerden uzak durmama engel değil. Hatta bende biraz hastalık hastası olma durumu vardır, abartıyorumdur belki de.
"Cam" dün akşam kırıldı! "Cam" oyununa dün akşam gittim! Yorumlarımı, izlenimlerimi, beğendiğim noktaları, eksik bulduğum bölümleri, en iyi performansı, en şaşırtıcı performansı, en can alıcı sahneleri... kısacası oyuna ve oyunculara dair her şeyi, en tekniğinden en sıradanına dek sizlerle paylaşacağım. Daha geniş bir zamanda.
İki gün önce yazdığım yazımda duyurduğum "yeni çizgi roman projem"e dair kafanızda hemencecik soru işaretleri oluşmuş. Henüz yüzde yüz netlik kazanmadığı için daha fazla/açık bilgi veremeyeceğim, ama seneye sizleri kurgusuyla, atmosferiyle ve yaşatacağı duygularla diğer Mert'in Gezegeni çizgi romanlarına benzemeyen enfes bir yeni dizi beklediğini söyleyeyim. Çok sıradışı bir iş olacak kendi adıma. Ve çok sert bir iş olacak.
Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam'a, yazımı renklendirdiği için teşekkür ettikten sonra, yazıma son noktayı koyuyorum. Bugün evde parti var (Gününden birkaç gün önce, eee malum öğrenci milleti de olunca işin içinde, ancak haftasonu oluyor böyle organizasyonlar), aile içinde ama olsun, istediğiniz vakit çat kapı gelebilirsiniz! Çok ciddiyim!
Sizleri sevgiyle selamlıyorum, kendinize iyi davranın!
Mert!

2 yorum:

  1. Peçetesi olan var mı? ;)

    YanıtlaSil
  2. doğumgünün kutlu olsun
    yeni çizgiroman inşallah olur yaa

    YanıtlaSil