...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

19 Ocak 2013 Cumartesi

Bir Takım Güzel Mekanlar

Bu hafta sonu için Trabzon'dan seçmeler!

Soho Green's: Dekorasyonuna zaten başından beri hayran olduğum, lezzetlerine bir türlü doyamadığım kafe/restoran Soho Green's umarım bir süre sonra çizgisini bozmaz diye girecektim yazıya ki, son haftalarda garsonların müşteriyi rahat bırakmama huyu edindiklerini aklıma getirip cümlemin gidişatını değiştirdim. Onun haricinde burası gerek sabah, gerek öğleden sonra, gerekse akşamları büyük zevk alacağınız bir mekan. Fiyatlar biraz pahalı, ama buna değer. Benim tercihim, tam benim tarzımda döşenmiş olan iç kısmında oturup pasta veya yemek yemek. Ne oldukları bana kalsın. Gidip görme şansı olanlar zaten bana hak vereceklerdir.

Mitra Kafe: Hayır, burası Fransa'daki bir bistro değil. Size o havayı tattıracak nitelikte, sevimli bir mekan. Dilerseniz köşenize çekilip dedikodunuzu yapın, dilerseniz orta yerlerdeki masalardan birini kapın. Kekleri ve sıcak içecekleri gayet iyi. Özellikle yazın daha bir keyifle yenen meyveli dondurmaları şiddetle tavsiye edilir.

Not düşümü: Bu yazılar veya böyle yazılar için reklam aldığımı sanıyorlar, yanılıyorlar. Ben blogumda yazdığım hiçbir şey için reklam almıyorum. Bir kez daha hatırlatılır.

3 yorum:

  1. hemen bakıyorum dedim işte baktımm
    yine samimi bir paylaşım
    mekan seçimleri iyi

    YanıtlaSil
  2. yaşasın mertin gezegeniiii!!!:D:D

    YanıtlaSil
  3. TRANSLEYTTT SÜPER OLDUUU

    YanıtlaSil