...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

29 Nisan 2013 Pazartesi

4 Soru & 4 Cevap

 Şimdiye dek Mert'in Gezegeni'nde paylaştığım çizgi romanlarım "Kaptan Briand, Lapaci ve Sipaci", "Gizemli Tavşan" ve "Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam".

Sorular gelmiş, o zaman ben de cevaplayayım.

Sen blogunun en çok hangi köşesini seviyorsun?
Hiç şüphesiz çizgi romanlarımı. Çünkü zaten dört yıl önce Mert'in Gezegeni'ni oluştururken amacım yaptığım çizgi romanları insanlara postalamaya bir son verip bir internet sitesi üzerinden zahmetsizce herkese sunabilmekti. Onlar benim hayal gücümü ve yazma yeteneğimi yansıtıyorlar (Çizim konusunda pek iddialı değilim). Çocukluktan beri yazıyorum ve çizgi roman yapıyorum. Şiirlerim ve gezi yazılarım da fena değil sanırım.

Açacağın yeni internet sitesinin adı ne?
Aslında epey sevdiğim bir isim buldum, ama değiştirme ihtimalim olduğu için şimdi söylemem olmaz. Hem başka isimler de düşünüyorum, ne de olsa daha çok zamanım var.

Yeni çizgi romanının konusu ne?
Bu soruya yine buradan defalarca cevap vermiştim aslında. Ama gözden kaçıranlar için söyleyecek olursam kimlik, sır, aile, iletişimsizlik ve tabii ki aşk kavramları üzerinde yol alan bir televizyon dizisi olacak. Evet, hissettirmek istediğim de bir dizi izliyormuş gibi çizgi roman okutmak. Bu arada çizgi romanımı Mert'in Gezegeni'nde yayımlamayacağımı da bir kere daha ekleyeyim. Onun için de yeni bir site açacağım.

Sevmediğin yazıların da var mı?
Sevdiklerimden daha çok desem? Yayımladıktan sonra "Keşke yüz birinci kez okuyup öyle yayımlasaydım" dediğim, ama yine de sayfamdan kaldırmadığım bir sürü yazım var. Olsun. Onlar da o zamanki ruh halimi, düşünce yapımı, çocuksuluğumu yansıtıyorlar. Bu blogum benim sahiden de çocukluktan gençliğe geçiş alanım oldu diyebilirim.

Sorularınız için çok teşekkür ederim, zevkle cevapladım. Yenileri gelirse de büyük bir keyifle cevaplayacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

1 yorum: