...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Dal-las soruları!


Şimdi bu "Dallas" da yeniden başlıyormuş ya, e benim kafama tonla soru üşüştü yine... Yanıtlamaya istediğinizden başlayabilirsiniz.

- Bizdeki bitip bitip tekrar başlayan diziler mi yapımcıları oturup "Dallas 2"yi çekmeye yöneltti? Amerika'nın TV dünyası bizi mi örnek alıyor yani? Yoksa bu proje yıllardan beri kafalarda olan bir şey miydi?
- Artık biz de mi "Benim çocukluğumun/gençliğimin dizisiydi Dallas!" diyeceğiz?
- Bunu duyan torunlarımız tavan arasında bizden de öncekilerin günlüklerini bulduklarında ve "Az önce Dallas bitti. Bobby öldü, inanabiliyor musunuz? Ortalık şerefsiz J.R.'a kalacak!" cümlesiyle karşılaştıklarında, "Dede sen kaç yaşındasın?" diye sormayacaklar mı?
- Yine aynı torun o günlükte, "Bobby kendini diriltti!" cümlesini okuduktan sonra, bozulan psikolojisi için bir de psikiyatra mı gideceğiz? Muhtemelen Uzay Çağı'na denk gelen bu dönemde herkes kendi kendinin psikiyatrı mı olacak, yoksa tedavi için Mars'ın yolları taştan diyerek galaksiler arası yolculuk mu yapacağız?
- Bu "yeniden başlama" durumu eski güzel günlerin anısına kibrit suyu döker mi?
- Diziyi yayınlayacak olan Star TV iyice Cnbc-evari bir hâl alır mı?
- "Dallas" 21 yıl sonra bile ilgiyle izlenir mi?
- Benim gibi "Dallas"ın ne öncesinden ne sonrasından haberdar olan biri neden böyle profesyonel bir şekilde "sorular listesi" hazırlar ve kendiyle övünür? :) 


Bu yazımı beğendiyseniz şunlar da sizi aynı kahkahayla güldürebilir:

4 yorum:

  1. Bir sonraki buluşma çok uzak olamıyor yine; yarın... :)

    YanıtlaSil
  2. süper süper süper süper süper

    YanıtlaSil
  3. kahkahayla okudum, muhteşemsin!

    YanıtlaSil