...ve zamane genci yazmaya başlar.
Create your own banner at mybannermaker.com!

21 Nisan 2013 Pazar

Birkaç güzel şey.

Bir yıldır çizgi romanım için yüzlerce müzik dinlerken gözümün önünden geçirdim sahneleri... Hiç duyulmamış yerli müziklerden başladım seçimimi yapmaya ama aradığım tadı veren müziği sanırım yabancı bir grupta buldum. Tam benim kafamdaki çizgi romanı yansıtıyor müziğin ritmleri: Sert, şok edici ve tatlı. Adı şimdilik bende kalsın, LYS'den sonra nasıl olsa öğrenirsiniz. Hadi bu akşam kendinize bir iyilik yapın ve birazdan başlayacak olan "Umutsuz Ev Kadınları" adlı harika diziyi izleyin. Muhteşem bir uyarlama senaryo ve doğal oyunculuklarla karşılaşacaksınız. Yasemin her zaman başrolde ancak nkü bölümün ve muhtemelen bu akşamın da en merak edileni Zeliş ile Kudret'in akıbeti... Bir belediye başkanı önce tekneden suya atılır, sonra kurtarılır, sonra ikinci kez suya şürülür mü? Güleyim mi gerileyim mi bilemedim. İzleyin, siz karar verin! 
İki de tespit: Okul-dershane kantinlerinde neden hep vanilya kokan uyduruk ıslak mendiller satılır? Yolda yürürken karşınızdan gelen adam "neden yere tükürür" kısmını da geçtim hadi, "neden tam da ayağınızın dibine" tükürür (Bu iğrençliği nasıl bir zihniyet yapabilir)?
Hepinize iyi bir hafta diliyorum!

İşte bu hafta en çok tıklananlar:

Köşe yazarları ve yazım yanlışları 
Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam # No.1 ve No.2
Dal-las soruları 
Yatcam kalkcam dinlicem! 
Kimi kime benzetiyorum? -2 

Bir yanım "LYS'ye az zaman kaldı, ama daha hazır değilim; haftalar uzasın!" diyor/istiyor, ama diğer yanım geri sayımı aynı zamanda yeni çizgi romanım ve internet sitem için yapıyor. Aylar mart, nisan, mayıs, diye akıp giderken ben sınavın bittiği gün geldiğinde bir yıldır kafamda evirip çevirdiğim çizgi romanımı nihayet somutlaştıracak olmanın verdiği mutlulukla havalara uçacağım

Not düşümü: İki yazımdan biri çizgi roman meselesine değinmeye mi başladı ne?

2 yorum: